Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 22:54
Главная » 2011 » Ноябрь » 21 » 800 офіцерів і генералів подали до суду на Міноборони, відмовляючись отримувати квартири, в які їх "сватають"
22:44
800 офіцерів і генералів подали до суду на Міноборони, відмовляючись отримувати квартири, в які їх "сватають"
Близько 800 офіцерів і генералів, головним чином співробітники центральних органів управління, подали судові позови до Міністерства оборони за відмову відомства виділяти їм житло в Москві, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в російському військовому відомстві.
"Ці військовослужбовці мають право на житло в столиці і відмовляються отримувати квартири в Підмосков'ї, куди їх сватає Міноборони. Там новобудови зведені, що називається, без інфраструктури: немає шкіл, поліклінік, і важко знайти роботу", - сказав співрозмовник агентства.
За його словами, тільки в ближньому Підмосков'ї - Подільському та Балашисі - за останні роки для військового відомства було побудовано більше 21 тисячі квартир, багато з яких залишаються незаселеними.
Заступник голови комітету Держдуми з оборони Михайло Бабич раніше заявив журналістам, що "процес будівництва та отримання житла, який був організований управлінням держзамовлення Міноборони, багато в чому суперечив здоровому глузду та інтересам військовослужбовців, яких і не подумали спитати, де вони хочуть поселитися після звільнення в запас" .
Раніше заступник міністра оборони РФ Тетяна Шевцова заявила, що будівництво постійного житла для військовослужбовців у Москві утруднено. "На сьогоднішній день будівництво житла для військовослужбовців-черговиків в Москві утруднено, ми опрацьовуємо ряд об'єктів з будівництва такого житла своїми силами в столиці на землях, що належать Міноборони", - сказала Шевцова журналістам 16 вересня.
Шевцова зазначила, що в даний час стоїть на черзі для отримання постійного житла в столиці близько 8 тис. військовослужбовців. "Тим військовослужбовцям, які хочуть швидше отримати житло, ми пропонуємо отримувати квартири в ближньому Підмосков'ї. Багато хто з них йдуть цим шляхом", - сказала Шевцова.
Просмотров: 385 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]