Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:49
Главная » 2011 » Декабрь » 1 » Американські поліцейські відмовилися виселяти 103-річну бабусю за борги по іпотеці.
16:16
Американські поліцейські відмовилися виселяти 103-річну бабусю за борги по іпотеці.
Після того як 103-річна мешканка Атланти і її 83-річна дочка отримали повідомлення про вилучення їх будинку за борги по іпотеці, поліцейські, які повинні були випровадити бабусь на вулицю, відмовилися це робити.
Весь сир-бор розгорівся через те, що багато років тому один з членів сім'ї Віти Лі взяв кредит під заставу її будинку, а потім перестав робити щомісячні виплати по позиці, повідомляє Prian.ru з посиланням на WSBRadio.com.
У 2009 році банк Deutsche Bank, в якому знаходиться заставна на будинок, почав робити спроби виселити стареньку і її дочку - і ось, нарешті, подумав, що досяг успіху. Але не тут-то було.
Поглянувши на бабусь, помічники шерифа і вантажники, немов змовившись, відмовилися вживати дії по їх виселення. Потім у справу втрутилися сенатор від штату Джорджія і мер Атланти.
У результаті банк вирішив не продовжувати процедуру виселення.
Просмотров: 379 | Добавил: администратор | Теги: Американські поліцейські відмовилис | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]