Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 21:00
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » Аналітики підрахували, наскільки завищена вартість житла у Швейцарії.
15:30
Аналітики підрахували, наскільки завищена вартість житла у Швейцарії.
На ринок нерухомості Швейцарії насувається "міхур" - до таких висновків прийшли експерти у зв'язку з різким стрибком цін на житло в цій країні. Сьогодні середня вартість будинку в місцевих "гарячих точках", Цюріху та Женеві, складає близько 1,6 млн і 1,9 млн євро відповідно, пише Prian.ru.
Середня ціна за об'єкт нерухомості в "найбагатшій країні світу" становить 780 тисяч франків (640 тисяч євро), повідомляє портал The Global and Mail з посиланням на дані консультаційної фірми Wuest & Partner.
- У Швейцарії ліплять найдорожчий будинок планети: з кісток динозавра, метеоритів, тонн золота і платини.
На думку експертів, сучасний ринок нерухомості Швейцарії перегрітий, а вартість житла завищена на 20%. У багатьох популярних регіонах країни, включаючи деякі гірськолижні курорти, нерухомість подорожчала більш ніж в два рази за останні десять років.
Голова Національного Банку Швейцарії Пилип Хільдебранд вважає, що подорожчання нерухомості є однією з найбільших загроз для економіки країни. Спроби влади контролювати місцеву валюту малоефективні і можуть привести до ще більшого зростання цін на житло.
Різкий стрибок цін на нерухомість, на думку експертів, обумовлений припливом іноземних покупців з одного боку, а також низькими процентними ставками - з іншого. Нагадаємо, що у вересні 2011 року банк SNB знизив кредитну ставку з 0,25% до нуля.

Просмотров: 404 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]