Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 19:59
Главная » 2011 » Октябрь » 31 » Батькам дітей, яких переплутали в пологовому будинку Копейська, заплатять по три мільйони.
17:56
Батькам дітей, яких переплутали в пологовому будинку Копейська, заплатять по три мільйони.
На ці гроші родини побудують будинки на сусідніх ділянках, щоб не розділяти дівчаток і виховувати їх спільно.
Суд з цього складного справу завершився в рекордно короткі терміни і з рекордно великим розміром компенсації.
Нагадаємо суть. В кінці серпня шахтарське селище Челябінської області потряс скандал: 12 років тому в місцевому пологовому будинку переплутали двох малюків. Цей факт розкрився випадково. Юлія подала аліменти на колишнього чоловіка. Він відмовлявся визнавати в дочці Ірині свою кровинку. І навіть здав аналіз ДНК. Результат був приголомшливим: Іринка не є біологічною дитиною своїх батьків! Їх справжня дочка Ганнуся жила весь цей час у сусідньому селищі. (Читайте докладніше про цю історію: В Копейське мати дізналася через 12 років, що ростить нерідного дитини >>>).
- Аня з дитинства була позбавлена ​​материнської любові, - розповідає Юлія. - Та, яка вважалася її мамою, пішла з сім'ї, коли дівчинці було п'ять. Пізніше з'явилася мачуха, їй величезне спасибі за турботу.
Зараз Аня дуже тягнеться до рідної мами, але боїться засмутити цим тата Наймата. Він вирощує її за мусульманськими законами: їй не можна мати друзів, з'являтися в публічних місцях. Навіть у санаторій не пускає відпочити: правила забороняють показувати тіло дитини чужим людям - лікарям.
- Призначення мусульманських жінок - народжувати дітей і пекти коржики, - каже Юлія. - Не хочу такої долі для своєї доньки! Я бачу її лише раз на два тижні.
Але й Наймату не подобаються зміни в житті:
- Раніше Аня була тихою і слухняною. А тепер її наче підмінили: по дому працювати перестала, всі думки тільки про зустріч з новими родичами. Так, ми живемо за законами Ісламу - це наша віра. Виросте, нехай вирішує. А поки моє слово - закон. Аню я дуже люблю. І відступати від своїх принципів не має наміру.
Копейськ суд виніс рішення: тепер пологовий будинок повинен виплатити моральну компенсацію по три мільйони рублів кожній сім'ї.
Про те, щоб помінятися дочками, мови поки ніхто не веде. Але факт очевидний: Аня сумує за справжньою мамі, а Иришка не хоче змін ...
Тільки що в Копейське закінчився суд. Розглядався позов обох сімей проти пологового будинку - з кожного боку по 5 мільйонів рублів в якості моральної компенсації. Друга сторона, визнаючи провину, відмовлялася виплачувати астрономічну суму. Тиснули на те, що грошей таких у пологового будинку просто немає. Адвокат відповідачів наполягав, що всі ці роки дівчинки росли в любові і турботі, значить, і говорити про страждання не варто. Проте суд виніс вирок: кожна родина повинна отримати по три мільйони від адміністрації міста Копейська.
Це рішення, схоже, примирило дві сім'ї.
- На отримані гроші ми побудуємо два будинки на сусідніх ділянках, - говори Світлана та Наймат. - Щоб не розділяти дітей і мати можливість брати участь у їх вихованні. Дочки дуже здружилися за ці два місяці, вони будуть щасливі. І нам так спокійніше. Спасибі суду за правильне рішення ...
Просмотров: 477 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]