Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:08
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Батурина загрожує судитися з Росреестра, який перевів її ділянку "під городи".
17:20
Батурина загрожує судитися з Росреестра, який перевів її ділянку "під городи".
Дружина екс-мера Москви Юрія Лужкова і засновниця компанії "Інтеко" Олена Батуріна оскаржить у суді переказ Росреестра належить їй земельної ділянки на заході Москви в розряд сільгоспземель, випливає з повідомлення прес-служби Олени Батуріної.
У матеріалах пояснюється, що Батурина заявила про своє рішення оскаржити в суді дії Департаменту земельних ресурсів Москви та Управління Росреестра Москви, а приводом для позову стали дії цих держструктур з перекладу без волевиявлення власника ділянки землі площею 24,4 гектара між Староволинской і Мінської вулицями на заході Москви, що належить "ТД Сетуньскім" (основним акціонером є Олена Батурина), з земель "з цільовим використанням для містобудівної діяльності" в "землі сільськогосподарського призначення", передає РИА "Новости".
Дана ділянка не ставився до активів, проданим Батуріної Михайлу Шішханову і "Ощадбанку Інвестиції", вказується в повідомленні.
"Ділянка в престижному районі Москви в порушення всіх діючих законів і норм права, у відсутності волевиявлення власника землі переведено до розряду сільськогосподарських земель на підставі розпорядження Департаменту земельних ресурсів Москви. Таке рішення - пряме порушення норм Земельного кодексу РФ, які свідчать про те, що сільгоспземлі можуть перебувати лише за межами населеного пункту і можуть використовуватися тільки для сільськогосподарського виробництва. Ці дії - пряме порушення прав власника земельної ділянки, захист яких гарантується Конституцією РФ ", - проводиться в повідомленні коментар юриста ТД" Сетуньскім ".
Він додав, що зміни призначення використання без згоди власника, який ніколи не збирався займатися тут сільським господарством - грубе порушення закону, а зміна призначення до того ж на землі сільгосппризначення в престижному районі заходу Москви, де в основному йде будівництво елітних об'єктів нерухомості, - це повний абсурд.
"Складно знайти здоровий глузд у цих незаконних діях. Але, безумовно, ринкова вартість 24,4 гектара землі з певним використанням" під будівництво ", яке і було в цієї ділянки землі раніше, в рази перевищує ринкову вартість землі" під сільське господарство ". На тлі дій Росреестра, який змінив призначення належить мені землі, ще більш дивними стають позови Росимущества до мене, раніше доводив, що саме ця земля нібито були зарезервована під будівництво посольств іноземних держав. Так що тепер, завдяки незаконним діям чиновників, на цій землі у престижному західному районі Москви - одного з найбільших світових мегаполісів - можна тільки городи розводити ", - цитуються в повідомленні прес-служби слова Батуріної.
Нагадаємо, у вівторок президент РФ Дмитро Медведєв доручив прем'єр-міністру Володимиру Путіну та мерові Москви Сергій Собянін представити пропозиції щодо притягнення до відповідальності федеральних і столичних чиновників, незаконно передали призначені для посольств землі в Москві.
На думку Росмайна, ділянка ЗАТ "Територіальна дирекція (ТД)" Сетуньскім "площею 24,4 гектара частково відноситься до територій, зарезервованих указом президента РФ від 1993 року під будівництво будинків для іноземних представництв. У зв'язку з цим і було подано позов про витребування земель .
Юристи Батуріної наполягають, що ТД "Сетуньскім" придбало цю ділянку в 2003 році на вторинному ринку у АТЗТ "Матвіївській", який володів цими землями ще до указу президента від 1993 року про надання ділянок під посольства.
Просмотров: 413 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]