Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 20:27
Главная » 2011 » Ноябрь » 1 » ЦБ виявив великі російські банки, які все ще ризикують "погоріти" на нерухомості.
17:00
ЦБ виявив великі російські банки, які все ще ризикують "погоріти" на нерухомості.
Серед топ-30 російських банків є два-три, схильних до ризику зниження достатності капіталу з-за активних інвестицій в будівельний сектор, виявив Центробанк Росії за підсумками стрес-тестів.
"Вони влізли в будівництва, котловани, проекти і до цих пір не можуть вилізти з цієї ситуації", - пояснив заступник голови ЦБ Олексій Симановський, якого цитує "РБК daily". Як зазначається, мова йде про кредитування юросіб та індивідуальних підприємців будівельних проектів та операціях з нерухомістю.
За даними ЦЕД МФПА, список банків, що активно кредитують будівельний сектор, очолив "Номос-банк": інвестиції в будівництво становлять 23%, а в нерухомість - 13% кредитного портфеля.
Друге місце в списку займає банк "Санкт-Петербург" - 9% від загального портфеля позик юрособам склали кредити в будівництво, 26% - у нерухомість. У банку уточнили, що частки кредитів під галузі будівництва і нерухомості поступово знижуються: якщо на 1 липня 2006 року вони становили 38%, то на відповідну дату 2011 року - 23%.
Банк Москви з вкладеннями у будівництво в 23% і нерухомість в 10% опинився на третьому місці. У банку говорять, що активно кредитували і кредитують будівельників в московському регіоні, в тому числі в рамках програм уряду Москви.
Просмотров: 383 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]