Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 23:51
Главная » 2011 » Октябрь » 14 » Через мораторiй на ринок землi Україна щорiчно втрачає до 5 млрд грн.
11:45
Через мораторiй на ринок землi Україна щорiчно втрачає до 5 млрд грн.
Мораторiй стримує формування цивiлiзованого ринку землi, унаслiдок чого щорiчно держава втрачає вiд 3 до 5 мiльярдiв гривень. Про це пiд час робочої поїздки до Кiровограда сказав заступник голови Держземагентства України Микола Калюжний, повiдомили УНН у прес-службi профiльного вiдомства.

"Земля для українцiв завжди була святинею. I той факт, що в Українi надзвичайно багато земель, що не використовуються (а це близько 6 мiльйонiв гектарiв), та й тi, що обробляються, "працюють” не з повною вiддачею - ще раз пiдтверджує необхiднiсть запровадження цивiлiзованого ринку земель, – пiдкреслив М. Калюжний.

Як повiдомляв УНН, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин нещодавно говорив, що ключовим питанням, яке буде розглядатися на дев’ятiй сесiї ВР, стане закон про ринок землi.

У свою чергу Президент В. Янукович також вважає реформу аграрного сектору прiоритетом роботи ВР. "Глибока реформа аграрного сектору, ключовою ланкою якої є реформа земельних вiдносин, є прiоритетним напрямком законотворчої роботи парламенту", - наголосив вiн.

Натомiсть заступник голови Верховної Ради Микола Томенко нещодавно висловив думку, що запровадження ринку сiльськогосподарських земель може призвести до ситуацiї, близької до громадянської вiйни.

Просмотров: 368 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]