Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:11
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Чи потрібні Києву висотні будинки?
13:20
Чи потрібні Києву висотні будинки?
Висотки, як називають багатоповерхові будівлі, є ознакою розвитку економіки, успіху бізнесу. Але, така успішність йде далеко не всім міським пейзажам.
На думку експертів (думка прозвучала на Real Estate Forum, організатор заходу - Meeting Point Ukraine), не кращим чином висотки вписуються і в архітектуру Києва.
Отже, чому ж у Києві до висоткам таке негативне ставлення. Є наскільки причин. Перша причина. Візуально місто не приймає високі будівлі. Загальна його архітектура не передбачає таких будівель, як і будь-яка інша архітектура ненового міста.
Друга причина. Обслуговувати висотні будинки міська влада ще не зовсім вміють. Важко сказати, що буде відбуватися, якщо на 20-му поверсі трапиться пожежа, чи зможуть пожежні його загасити? Чи зможуть вчасно евакуювати людей? Питання залишається відкритим.
Третя причина. Монолітно-каркасні технології, за якими зараз зводиться більшість будинків, заслуговують на повагу. Будинки виходять надійними і міцними. Грубо кажучи, висотки будуються назавжди. Чи хочемо ми залишити наступним поколінням саме таку архітектуру? Напевно ні, але зараз люд, на жаль, замислюються тільки про своє зручність.
Можливо, цю проблему якось вирішить зонінг, який зараз активно впроваджується в законодавчу базу. Але, перш ніж закон почне працювати, скільки ще висоток буде зведено в історичній частині Києва?
Просмотров: 575 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]