Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 21:41
Главная » 2011 » Октябрь » 31 » Чиновникам вирішили до Нового року влаштувати "душ різних вражень".
16:26
Чиновникам вирішили до Нового року влаштувати "душ різних вражень".
Управління справами президента вирішило до Нового року оновити санаторії "Барвіха", "Снігурі" і будинок відпочинку "Тетьково" з дачею всесоюзного старости Михайла Калініна. На заміну меблів та ремонт буде витрачено понад 229 млн рублів, з них найбільше, 162 млн, піде на "Барвіху", де влаштують spa-салон з альпійським блоком, який включає "душ різних вражень" і "масаж теплими трав'яними мішечками". Про це повідомляє "РБК daily".

Санаторій, де вважають за краще обстежитися і лікуватися чиновники різного калібру, незабаром буде відповідати європейським стандартам. В "Барвисі" до кінця року укладуть договори на поставку меблів на 30,8 млн рублів, ультразвукового обладнання на 7,9 млн. На рентген-діагностичний комплекс планується витратити до 16,9 млн рублів, ЛОР-комбайн - 5,2 млн. Обладнання для кардіомоніторингу обійдеться до 5,3 млн. Буде також замінено харчоблок і відкритий spa-комплекс. Про це говорять замовлення, розміщені на сайті держзакупівель. Згідно з даними інформаційної карти, оновити санаторій допоможуть засоби федерального бюджету і позабюджетні джерела фінансування.

- Футурологи описали готелі майбутнього: постояльці зможуть програмувати інтер'єри своєї мрії


Заступник директора з медичної частини, кардіолог "Барвихи" Ігор маркея розповів "РБК daily", що санаторій не ремонтувався з 60-х років, практично не змінювалося і обладнання, а відкриття spa-салону входить в плани з реконструкції одного крила санаторію, яке в даний момент закрито на ремонт. "П'ять років тому установа вмирало, добре, що з'явилася можливість якось підняти стандарт обслуговування", - говорить маркея, руйнуючи уявлення про те, що раз в санаторії відпочивають високопоставлені чиновники (наприклад, перший заступник мера Москви Володимир Ресін. - Прим. Ред .), то там і обладнання на вищому рівні. "Чиновники люблять у нас лікуватися, а платити не люблять", - коментує маркея.

Ресін, як і інші високопоставлені клієнти "Барвихи", після модернізації санаторію зможе долучитися до того, що гості європейських курортів, наприклад австрійського Кітцбюеля, куди перебрався його екс-начальник Юрій Лужков, вже не вважають шиком. У новий spa-комплекс загальною вартістю 49700000 рублів увійде блок альпійського spa, який включає в себе "душ вражень з різними функціями". У нього входить два види душа - "тропічний дощ" і "грозовий злива" зі спеціальною підсвіткою і звуковими ефектами, а також набором ароматичних екстрактів, що подаються разом з водою.

У комплекс альпійських spa-послуг входить ще і апарат для "масажу теплими трав'яними мішечками з різними наповнювачами", причому "спеціальна вбудована система дозволить підтримувати постійну оптимальну температуру мішечка протягом всієї процедури".

У spa для чиновницької еліти увійдуть також масажний блок, кабінет лікувальної гімнастики, блок класичного spa, блок кріосауни вартістю 20300000, - найдорожчий в spa-комплексі, блок гідроколонотерапії і блок spa-хаммам, що включає в себе традиційний мильний масаж, пілінги , обгортання. Додатково передбачено обладнання для проведення процедур контрастних ванн для нижніх кінцівок по Кнейпп, обгортання з використанням натуральних інгредієнтів, таких як молоко, мед, трав'яні збори, спеціально підібране сіно і класична "ванна Клеопарти".

"З'являються бюджетні кошти, вони виділяються на ремонт або закупівлю нового обладнання, постійно якісь сегменти потребують оновлення або реконструкції - це нескінченний процес", - роз'яснив передноворічну модернізацію санаторіїв прес-секретар управління справами президента Віктор Хреков.
Просмотров: 430 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]