Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 19:42
Главная » 2011 » Ноябрь » 1 » Директору Балаковської школі, учні якої загинули під Саратовом, загрожує до семи років в'язниці.
17:38
Директору Балаковської школі, учні якої загинули під Саратовом, загрожує до семи років в'язниці.
А водія автобуса покарають великим штрафом і усунуть від роботи.
Зараз прокуратура області проводить перевірку в 28-й школі Балаково. Нагадаємо, саме звідти організували поїздку дітей в саратовський цирк. Автобус зі школярами потрапив у страшну автокатастрофу на Усть-Курдюмской трасі, дві 12-річні однокласниці загинули на місці події, ще 14 дітей отримали травми (Читайте подробиці: "Три дні після трагедії зі шкільним автобусом: Ховати двох однокласниць прийшов весь місто").
В ході перевірки правоохоронці виявили порушення законодавства про освіту, а також про забезпечення безпеки перевезення дітей транспортним засобом. У зв'язку з цим голові адміністрації Балаковської району внесли подання про усунення всіх порушень і покарання винних посадових осіб.
- Всі матеріали направлені в слідчий відділ Балаково з тим, щоб там перевірили, чи мала місце халатність директора школи. Якщо це підтвердиться, йому загрожує до семи років в'язниці. А в Госавтонадзоре, в свою чергу, склали адміністративний протокол на підприємця, який перевозив дітей. Документи передали до Арбітражного суду, - пояснили кореспондентові "КП" в прес-службі прокуратури області.
Просмотров: 368 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]