Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 22:00
Главная » 2011 » Ноябрь » 4 » Доля Тимошенко в руках Європи.
13:52
Доля Тимошенко в руках Європи.
Українська влада уважно ставиться до послань і петицій від європейських громадських діячів, а тому доля Юлії Тимошенко залежить від пильності громадян ЄС.
Про це йдеться у статті президента Ліги міжнародних прав жінок Ганні Сюжье для французького видання Le Nouvel Observateur.
«Найбільш об'єктивні спостерігачі визнають ефективність її (Тимошенко) дій за часів, коли вона була міністром. Тоді вона зупинила багато незаконних домовленостей в енергетичній сфері. Крім того, під її керівництвом, доходи від промисловості і електроенергії в Україні різко зросли », - зазначає правозахисник.
«Що це за режим, якого не хвилює реакція Європейського союзу, який завжди діяв обережно в таких ситуаціях, однак зараз заявляє про необхідність надати колишньому прем'єр-міністру право на справедливий апеляційний процес. Те, чого не було на першому процесі », - заявила вона.
«Ми всі розуміємо, що, незважаючи на нібито байдужість до міжнародної думки, український режим з усією увагою ставиться до наших послань, петицій і прохань про зустріч», - вважає Сюжье, передає Українский тиждень.
«Деякі здивуються, чому ми схвильовані долею однієї жінки Юлії Тимошенко замість того, щоб зосередитися на інших пріоритетах ... Я вважаю, що нам треба боротися на всіх цих фронтах одночасно. Адже, права жінок зміцнюють позиції на прикладі борців, одним з яких є Тимошенко », - додає вона.
«Її доля залежить від кожного з нас, від нашої пильності як європейських громадян», - зазначила правозахисник.
Сюжье закликала всіх читачів підписати петицію із закликами випустити Тимошенко, яку раніше ініціював філософ Даніель Сальватор Шифер.
Просмотров: 474 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]