Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:18
Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » Експерт: відмова банків від іпотеки і кредитів нагадує початок кризи 2008 року.
17:41
Експерт: відмова банків від іпотеки і кредитів нагадує початок кризи 2008 року.
На сьогоднішній день ринок нерухомості в країні перебуває в стані спокою і досить прогнозований. Викликає занепокоєння лише відмова банків від видачі іпотечних кредитів. Про це 1 листопада під час прес-конференції заявив віце-президент Асоціації професійних управителів нерухомістю Анатолій Топал.
«Основна тенденція ринку нерухомості - постійність і стабільність. Якщо і спостерігається зниження цін, то воно неістотно. Незрозумілий тільки відмова від іпотечного кредитування з боку банків. Подібне вже було в липні - серпні 2008 року, і всі пам'ятають, що тоді сталося в країні і світі », - заявив експерт.
Також Анатолій Топал відзначив, що відмова від іпотечного кредитування не призведе до змін на ринку. «Ціни на квартири залишаться на нинішньому рівні. А стан ринку залишиться в стані спокою, так як грошей у населення немає », - підсумував експерт.
Просмотров: 346 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]