Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:17
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Європейські експерти визнали Москву лідером ринку інвестицій в нерухомість.
17:12
Європейські експерти визнали Москву лідером ринку інвестицій в нерухомість.
Москва зайняла перше місце в рейтингу European Regional Economic Growth Index (E-REGI) в 2011 році, який відображає потенціал ринку нерухомості в містах Європи. Москва очолила рейтинг вперше, з'явившись у ньому в 2009 році і піднявшись з 6-го на 2-е місце в 2010 році, говориться в матеріалах компанії LaSalle Investment Management, яка становить E-REGI.
Як передає BFM.ru, продемонстрований столицею Росії результат заснований на "значною величиною самого міста і винятковому потенціалі до зростання". Колишні фаворити E-REGI - Лондон, Париж і Мюнхен, - в 2011 році втратили позиції, тому що "їх поточний потенціал не йде ні в яке порівняння з майбутнім розширенням Москви і зростанням можливостей в місті". У Москви є потенціал до зростання, вважають в LaSalle, незважаючи на те, що "загальна обстановка як і раніше відлякує деяких зарубіжних бізнесменів та інвесторів".
Верхні рядки рейтингу як і раніше займають великі агломерації та міста, що відрізняються сильним базисом і високим рівнем достатку. Лондон опустився на друге місце з-за зміни ВВП, зростання зайнятості та поточної глобальної фінансової нестабільності. За забезпеченості і розвиненості ділового середовища британська столиця набагато випереджає конкурентів, у тому числі і Москву, говориться в дослідженні, але значно програє російській столиці в потенціалі зростання.
Мюнхен зберіг за собою 3-е місце, хоча різниця між 3-їм і четвертого місцем, яке другий рік утримує Париж, вкрай невелика, стверджують автори дослідження. Мюнхен випереджає Париж по зростанню і розвитку бізнес-середовища, але відстає по доходах. Німеччина представлена ​​в топ-20 E-REGI п'ятьма містами, це найкращий результат в Європі.
Париж входить до числа найбільш перспективних міст завдяки високому рівню достатку і наявності диверсифікованої і перспективної економіки.
Рейтинг E-REGI 2011 складено на основі дослідження 105 основних міст з населенням більше 500 000 чоловік в 33 країнах Європи. Результати дослідження 2011 відображають економічний спад в Європі в першій половині року, а також зростаючу непевність і занепокоєння ситуації з державними боргами, повідомляють в LaSalle.
Просмотров: 434 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]