Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 22:35
Главная » 2011 » Октябрь » 31 » Господар найдорожчого будинку у світі боїться в ньому жити.
16:55
Господар найдорожчого будинку у світі боїться в ньому жити.
На думку індійського мільярдера Мукеша Амбані, який є власником найдорожчого будинку в світі, цей особняк принесе йому і його родині нещастя і прокляття. Тому, пише Prian.ru, з тих пір як 27-поверхова вежа під назвою Антілья була побудована в 2010 році в Мумбаї, господар жодного разу в ній не ночував.
Справа в тому, що величезний будинок суперечить канонам давнього вчення Васту-Шастра (про проектування будівлі в гармонії з законами природи), що підкреслює важливість світла від сонця, що сходить. Незважаючи на астрономічні суми, витрачені на будівництво Антілья, на східній стороні будівлі недостатньо вікон, які б дозволяли мешканцям отримати багато сонячного світла вранці, пише The Daily Mail.
Саме тому "будинок-мрії" з трьома вертолітними майданчиками, шістьма поверхами для паркування і навіть кількома садами, сьогодні пустує.
Нагадаємо, що будівництво 173-метрової вежі тривало сім років, а приблизна вартість оцінюється в 1 млрд доларів. За чутками, на які посилався Forbes, першим гостем самого заможного індійця був президент США Барак Обама.










Просмотров: 498 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]