Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:08
Главная » 2011 » Ноябрь » 29 » InoPressa: У Білого дому в США таємниче будують чи то мегабункер, чи то величезний басейн для президента.
18:39
InoPressa: У Білого дому в США таємниче будують чи то мегабункер, чи то величезний басейн для президента.
Біля стін Білого дому у Вашингтоні ведуться загадкові будівельні роботи. Офіційної відповіді на питання про те, що ж там будується, місцеві чиновники не дають, тому преса пропонує свої версії. Це може бути мегабункером або басейном, вважає італійська газета Corriere della Sera, витяги з якої наводить InoPressa.ru.

- "Палац Путіна" почали здавати в оренду за 35 млн рублів на місяць
- У гігантському бункері нацистів побудують одну з найбільших енергостанцій Європи


"Масштабні роботи в саду біля Білого дому стали темою для спекуляцій, версій і жартів. Наприклад, про" дірку ", яка приховує іншу" дірку "- в бюджеті. Насправді багато хто думає, що робітники завершують будівництво нового сверхзащіщенного бункера для президента і його співробітників. Підземний об'єкт знаходиться неподалік від знаменитого Овального кабінету і, ймовірно, пов'язаний з двома важливими приміщеннями: Situation Room - оперативним штабом, оновленим і розширеним в 2007 році, і бункером, який може витримати удар із застосуванням зброї масового ураження, в тому числі атомного ", - пише видання.

"Саме в цей бункер вранці 11 вересня 2001 поспішно спустився віце-президент Дік Чейні, оскільки були побоювання, що терористи можуть використовувати літак для нанесення удару по Білому дому і Секретна служба вирішила не ризикувати", - пише автор статті.

"Деякі джерела повідомляють, що спорудження збільшеного бункера дозволить владі в разі надзвичайної ситуації уникнути вимушеної евакуації в притулку, здатні прийняти велику кількість людей. Великий бункер побудований в горі Блюмонт у Вірджинії, є й інші подібні об'єкти в строго засекречених місцях, - розповідає кореспондент. - В останні місяці преса намагалася отримати відомості про ведуться будівельних роботах у Білого дому, проте співробітники прес-служби президентської адміністрації відповідали ухильно, туманно, а часом відбувалися жартами ".

За даними The Daily Mail, що публікує фото таємничої будівництва, робітники працюють над цим об'єктом уже 17 місяців. За версія британської газети, це також може бути гігантська сауна для президента США.
Просмотров: 390 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]