Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 23:31
Главная » 2011 » Ноябрь » 1 » Каратист з Піднебесної затримав у московському метро грабіжника.
17:31
Каратист з Піднебесної затримав у московському метро грабіжника.
Китаєць відпрацював на кишенькові злодії з Молдавії кілька фірмових прийомів Джекі Чана.
У минулу суботу, 29 жовтня, пасажири московської підземки стали свідками незвичайного події.
В 19.15 на радіальній станції метро "Таганська" вони почули крики. На гранітному підлозі лежав рослий чоловік, а руку йому вивертав іноземець. Герой виявився досить скромною комплекції, але шустрим навченим карате.
- 26-річний громадянин Китаю Чжун Чжаоянь сидів біля дверей вагона поїзда, - розповів офіційний представник прес-групи УВС столичного метро Олексій Мишляев. - Коли на станції метро "Таганська" відкрилися двері вагонів, він грав у гру, яка була завантажена в його мобільний телефон "Nokia". Почувши оголошення про закриття дверей, один з пасажирів, який їхав у тому ж вагоні, вихопив у Чжун Чжаоянь телефон і тут же вискочив з вагона. В ці секунди двері повинні були закритися, а пограбований китаєць назавжди позбутися свого телефону. Але не тут-то було! Пасажири здивувалися реакції Чжун Чжаояня, з якою він кинувся за грабіжником. Китаєць зірвався за грабіжником, на ходу розтиснув двері вагона і завдав кілька потужних ударів в спину злочинцеві.
- Співробітники поліції, які несуть службу на платформі, допомогли чоловікові доставити 26-річного молдованина Володимира Карауш у відділ, - уточнив Олексій Мишляв. - А пасажири, які стали свідками події, жартома охрестили Чжуна «сином Джекі Чана».
Відносно затриманого Володимира Карауш порушено кримінальну справу за статтею "грабіж". Слідчі проводять перевірку на причетність затриманого до аналогічних злочинів, скоєних раніше. Якщо ви постраждали від цієї людини, прохання телефонувати за телефоном "02".










Просмотров: 438 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]