Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 21.05.2024, 00:09
Главная » 2011 » Ноябрь » 4 » Київ увійшов у сотню найкращих міст Європи для інвестицій в нерухомість.
13:40
Київ увійшов у сотню найкращих міст Європи для інвестицій в нерухомість.
Компанія LaSalle Investment Management опублікувала щорічний рейтинг найбільш перспективних міст Європи з точки інвестицій в нерухомість.
Вперше рейтинг очолила Москва. На думку фахівців компанії LaSalle Investment Management, колишні фаворити рейтингу E-REGI, такі як Лондон, Париж і Мюнхен втратили свої позиції, оскільки «їх поточний потенціал не йде ні в яке порівняння з майбутнім розширенням Москви і зростанням можливостей в місті».
Київ у рейтингу знаходиться на 58 сходинці. Як і у випадку з російськими регіонами, потрапляння до рейтингу обумовлене потенційним зростанням, тоді як такі показники, як забезпеченість і розвиненість бізнес-середовища, все ще залишаються на низькому рівні, що зменшує загальний бал. Аналогічна картина спостерігається і в інших містах Україні.
Усього до рейтингу увійшли 105 провідних європейських міст, в яких в середньостроковій перспективі нерухомість буде користуватися високим попитом.
Кращі для інвестицій в нерухомість міста Європи:

1. Москва
2. Лондон
3. Мюнхен
4. Париж
5. Стамбул
6. Люксембург
7. Стокгольм
8. Осло
9. Копенгаген / Орезунд
10. Штутгарт
58. Київ
Просмотров: 387 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]