Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 21.05.2024, 00:09
Главная » 2011 » Октябрь » 19 » Київськi комунальники самостiйно будуватимуть собi житло?
12:27
Київськi комунальники самостiйно будуватимуть собi житло?
Складна ситуацiя на ринку житлобудiвництва спонукає мiську владу до рiшення рекомендувати комунальним пiдприємствам будувати житло самостiйно.

"Я вам обiцяю, що пiдтримаю iнiцiативу не лише в проходженнi бюрократичних процедур, а й додатковим фiнансуванням, — заявив голова КМДА Олександр Попов. — Єдине що, цi квартири повиннi бути певний час службовими. А з часом їх можна буде приватизувати”. Органiзацiям пропонують розробити типовий проект квартир, вибрати мiсця для закладання будинкiв i пiдготувати всю документацiю. "Собiвартiсть такої будiвлi — 4—5 тисяч гривень за квадратний метр, — розповiв Олександр Попов. — Сьогоднi в Києвi є такi технологiї, якi дають можливiсть зменшувати собiвартiсть. Я можу навiть назвати тi органiзацiї, що якiсно, швидко i за собiвартiстю споруджують житло. Ваше завдання — реалiзувати проект. Ми вас у цьому лише пiдтримаємо. I фiнансування потроху знайдеться”
Просмотров: 423 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]