Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:27
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Київських забудовників за порушення благоустрою будуть карати.
18:13
Київських забудовників за порушення благоустрою будуть карати.
Згідно з відповідним рішенням Київської міської ради від 22 вересня, набув чинності 18 жовтня, відтепер підставою на порушення існуючого благоустрою та його відновлення у Києві є контрольна карта на тимчасове порушення благоустрою.

На основі цього документа повинна здійснюватися фіксація і контроль порушень існуючого благоустрою та його відновлення при виконанні земельних та будівельних робіт, капітальних ремонтів на території міста.
Карта надається на підставі письмового звернення замовника (забудовника), в якому мають бути вказані адреса, назва та характеристика виконуваних робіт. До листа повинна додаватися заявка встановленої форми (інформація про виконавця робіт і замовника).
Протягом одного календарного дня з дати отримання картки заявник зобов'язаний проінформувати в письмовій формі про початок виконання заявлених робіт райадміністрацію за місцем проведення робіт, а також власника (балансоутримувача) земельної ділянки і підприємства, організації та установи, оповіщення яких передбачено нормативно-правовими актами.
При відновленні порушеного благоустрою території роботи по відновленню покриття тротуарів та проїзної частини, які були порушені, виконуються за рахунок балансоутримувача (власника) інженерних мереж.
При порушенні вимог правил благоустрою Києва, а саме ведення робіт без оформлення контрольної картки або невиконанні робіт з відновлення порушеного благоустрою у визначені в контрольній карті терміни виконавець робіт притягається до адміністративної відповідальності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Просмотров: 725 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]