Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 22:18
Главная » 2011 » Ноябрь » 1 » Китайські мільйонери воліють інвестувати за кордоном в нерухомість.
16:56
Китайські мільйонери воліють інвестувати за кордоном в нерухомість.
Чотирнадцять відсотків китайських мільйонерів, що брали участь в опитуванні дослідницької організації "Хужунь" і Банку Китаю, вже емігрували з КНР або подали заявки на виїзд, ще 46% респондентів думають про еміграцію, говориться в повідомленні, опублікованому на сайті "Хужунь".
Опитування проводилося в травні - вересні в 18 великих містах Китаю серед фізичних осіб з інвестиціями понад 10 мільйонів юанів (близько 1,6 мільйона доларів). Дійсними були визнані анкети 980 респондентів. Середній вік респондентів склав 42 роки, розмір статку - 60 мільйонів юанів (близько 10 мільйонів доларів), передає РИА "Новости".
- Китай святкує півстолітній ювілей села мільйонерів
Згідно з проведеним дослідженням, близько третини опитаних володіє активами за кордоном, частка яких становить у середньому 19% від усіх їхніх інвестицій. Ще 30% від поки не мають зарубіжних активів мають намір зробити інвестиції за кордоном у найближчі три роки. Основним об'єктом інвестицій за кордоном є нерухомість.
В якості головної причини інвестування за кордоном половина опитаних назвали забезпечення освіти дітей, ще одна третина респондентів купили закордонні активи з метою еміграції.
Відповідно до опублікованого в жовтні спільного доповіді компаній Capegemini і Merrill Lynch Global Wealth Management, число фізичних осіб з інвестиціями понад один мільйон доларів на материковому Китаї (КНР без Гонконгу, Макао і Тайваню) сягнула 535 000 осіб, збільшившись в порівнянні з 2010 роком на 12% . Їх сукупний капітал складає 2,66 трильйона доларів.
У 2011 році, за даними "Хужунь", стан більше мільярда доларів мають 271 китаєць, що на 82 мільярдера більше, ніж рік тому, і в два рази більше, ніж у 2009 році.
Просмотров: 455 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]