Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 19:59
Главная » 2011 » Октябрь » 27 » Комуналку українці будуть відновлювати за свій рахунок.
14:44
Комуналку українці будуть відновлювати за свій рахунок.
У держави немає 14 мільярдів гривень на модернізацію тепломереж.
В Україну зношені 16% тепломереж, а близько 20% котлів котелень працюють понад 20 років. Для їх відновлення необхідно 14 мільярдів гривень, але цих грошей в державі немає. Про це сьогодні на брифінгу в Кабінеті Міністрів повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Анатолій Близнюк, - передає кореспондент ІА «НАШ ПРОДУКТ».

«Я розумію, що відбувається в державі, і я розумію, що цих грошей не буде», - підкреслив міністр.

За словами Анатолія Близнюка, вирішення цієї проблеми може бути знайдено за рахунок активного створення в Україну об'єднань співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ).

«Наприклад, є у Вас будинок, Ви говорите - держава, це твоє, ти повинна приймати участь у капітальному ремонті першим. Ось у мене є 3 тисячі, дай мені 2 тисячі і я заміню всі батареї в будинку. Такий підхід держава і наше міністерство зараз розробляє, щоб через безпроцентні кредити та інші механізми допомагати людям. Але тільки тим, хто захоче це робити. А ті, хто з дев'ятого або двадцятого поверху будуть кричати, - «ні, я нікому нічого не дам, давай мені тепло» - ну, не буде цього. Розумієте, буде, як буде », - заявив Близнюк.
Просмотров: 447 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]