Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:01
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » «Консоль» відремонтує тротуари в центрі Сімферополя за 4,2 мільйона.
13:13
«Консоль» відремонтує тротуари в центрі Сімферополя за 4,2 мільйона.
Пропозиція ТОВ «СК Консоль-Буд ЛТД» визнано найбільш вигідним у відкритих торгах, що проводяться Головним управлінням капітального будівництва Сімферопольської міськради. Як повідомляє «Вісник державних закупівель», сума пропозиції склала 4226000 808 гривень (з ПДВ).

Про це пише «Центр», передає сайт «Крим.Комментаріі».

Договір повинен бути підписаний до 22 листопада. Джерело фінансування - кошти держбюджету Україні.

Нагадаємо, ТОВ «СК Консоль-Буд ЛТД» очікує підписання договору на ремонт тротуарів на вулиці Горького. Сума договору, який повинен бути підписаний до 3 листопада 2011 року, становить 5749000 893 гривні 60 копійок (з ПДВ).

Фірму «Консоль» пов'язують з головою Верховної Ради Криму Володимиром Константиновим. Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному сайті Сімферопольської міськради, начальником дільниці «Практик» ВО «Консоль-оздоблення» ТОВ «СК« Консоль-Буд ЛТД »є син спікера Верховної Ради Криму Володимира Константинова Олег.
Просмотров: 450 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]