Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:18
Главная » 2011 » Ноябрь » 8 » Крах на іпотечному ринку США зробив молодих американців в 47 разів бідніші за своїх літніх співвітчизників.
13:18
Крах на іпотечному ринку США зробив молодих американців в 47 разів бідніші за своїх літніх співвітчизників.
Крах іпотечного ринку США, що став однією з причин світової фінансової кризи в 2008 році, спровокував глибокий розрив у фінансовому благополуччі і в розмірі накопичень молодих і літніх американців. Нестійкість цього сектора економіки в останні роки не дозволяє молодому поколінню вкладати гроші в нерухомість, не побоюючись інвестиційних ризиків. І тепер літні американці мають стан, в 47 разів перевищує капітали їх молодих співвітчизників.
У доповіді науково-дослідницької організації Pew Research Center, який спирається на дані Бюро перепису США, говориться, що середня вартість чистих активів у домогосподарствах, що належать людям старше 65 років, становить 170,494 тисячі доларів. А аналогічний показник у домогосподарствах американців молодше 35 років доповідачі оцінюють лише в 3,662 тисячі доларів. Оцінюваний пакет включає в себе вартість нерухомості, банківські рахунки, акції, а також автомобілі та інші транспортні засоби, передає телеканал CNNMoney.
У 1984 році, коли Бюро перепису вперше оприлюднило дані про доходи жителів США, розбиті на вікові групи, стану літніх американців перевищували накопичення молоді в 10 разів, відзначає РИА "Новости".
Просмотров: 441 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]