Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:37
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Лайза Мінеллі розповіла про своє найсильнішому враження від Владивостока.
17:25
Лайза Мінеллі розповіла про своє найсильнішому враження від Владивостока.
Зірка кіно Лайза Мінеллі розповіла американському глядачеві про свої враження від далекосхідної столиці. Її вразила кількість сходів і відсутність у місті торговельних центрів.
У рейтинговій телепрограмі американського каналу СВS "Пізніше, пізніше шоу" Мінеллі заявила, що до Владивостока її "затягнув" друг Рок Бріннер, передає ІА "Росбалт".
"Його батьки жили там, - пояснила Міннеллі. - Це дуже далеко, ще далі, ніж Сибір. Коротше, край світу".
За словами Лайзи, місто їй дуже сподобався: "Це енергійний і красиве місто. І я запитала, чи є там торгові центри? Мені сказали - ні! І дійсно їх там не виявилося!", - Поділилася шокована зірка. "Як?, - Здивувався ведучий шоу. - І що, там навіть немає бренду GAP?". "Ні!", - Підтвердила співрозмовниця.
На кінофестивалі, гостем якого стала актриса, її вразило, що скрізь - сходинки, куди б вона не пішла.
"На фестивалі мені потрібно було піднятися на кілька десятків сходинок. Вони називають це Синьої килимовою доріжкою. Коли я її побачила - я вигукнула" святі угодники! ". Там була суцільна сходи, застелена синім килимом. І по ній мені треба було піднятися! І я йшла дуже повільно ", - поділилася враженням 65-річна Лайза Міннеллі.
За словами актриси, сам фестиваль "був нічого", на ньому показували зовсім різні фільми. "Але ось їх сходи - це моє найбільше враження", - заявила вона в інтерв'ю на телеканалі СВS.
Кінофестиваль "Меридіани Тихого", гостем якого стала Лайза Міннеллі, відбувся вже в дев'ятий раз - він проходив з 10 по 16 вересня.
Лайза Міннеллі - американська актриса і співачка, дочка легендарної актриси Джуді Гарленд і режисера Вінсента Міннеллі. Першою значною роллю Лайзи в кіно стала її Еліза у фільмі "Чарлі Бабблз". Двома роками пізніше у фільмі "Безплідна зозуля" вона зіграла ексцентричну дівчину-підлітка, за роль якої вона була висунута на премію "Оскар". У 1972 році Міннеллі зіграла свою найвідомішу роль - співачки Саллі Боулз в кіноверсії мюзиклу "Кабаре". Цей фільм приніс їй заповітну статуетку "Оскара" в номінації "Краща актриса".
Просмотров: 494 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]