Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 23:31
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » Лукашенко найняв на роботу "елітних" дівчат.
15:52
Лукашенко найняв на роботу "елітних" дівчат.
До адміністрації президента Білорусі найняли моделей.
В управлінні справами президента Білорусії знайшли дівчат модельної зовнішності. Як з'ясували журналісти, Служба ділового протоколу Палацу Республіки набрала в штат панянок, які будуть супроводжувати зацікавлених осіб на будь-які світські заходи.
Роботу в підрозділі управління справами президента отримали виключно "елітні" дівчата ": випускниці провідних модельних агентств, фіналістки та учасниці конкурсів краси в Білорусії і за кордоном. Відзначимо, що національні конкурси проходять під патронажем особисто Олександра Лукашенка.
Як пише "Білоруський партизан", урядова установа пропонує підприємцям та іноземним представництвам можливість підібрати з числа дівчат моделей для участі у виставках і ярмарках, для рекламних зйомок і презентацій. Крім того, прекрасних супутниць можна запросити на офіційні прийоми, переговори та інші церемонії. Обговорено й можливості по підтримці замовника на званих вечорах і вечірках у нічних клубах.
У пропозиції про співпрацю, що постачається службою керуючим справами, відзначаються не тільки зовнішні дані дівчат, але також їх ерудиція та навички спілкування.
"Асистенти щодо забезпечення ділового протоколу в результаті отриманого додаткової освіти володіють спеціальними знаннями і кваліфікацією щодо забезпечення протокольної частини будь-якого заходу, володіють знаннями з ділового етикету та міжнародної ділової культури, психології та етики, є випускниками або студентками вищих навчальних закладів, володіють іноземними мовами в обсязі , необхідному для спілкування ", - наводить видання текст документа, що потрапив у розпорядження редакції.
Вартість подібних послуг починається від 200 євро за годину. При замовленні на три години і більше оплата знижується до 100 євро. Уточнюється, що сервіс надається на договірній основі, а остаточна вартість визначається виходячи з потреб клієнта і характеру, що надаються.
Джерело










Просмотров: 524 | Добавил: администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]