Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 21:13
Главная » 2011 » Ноябрь » 1 » Медведєв запропонував прокуратурі перевірити, навіщо землі під автотраси скуповують родичі глав муніціпалітов.
17:04
Медведєв запропонував прокуратурі перевірити, навіщо землі під автотраси скуповують родичі глав муніціпалітов.
Прокуратура і слідчі органи повинні зайнятися питанням скупки земель, призначених для автомобільних трас, заявив президент РФ Дмитро Медведєв.
На нараді глави держави з активом партії "Єдина Росія" і Громадським комітетом прихильників один з учасників зустрічі розповів про випадки, коли землі, по яких повинні пройти автотраси, виявляються у власності найчастіше у родичів і друзів різних муніципалітетів, після чого держава змушена викуповувати ці землі .
"Треба просто, мені здається, виявляти випадки, коли це відбувається, - а для цього є різні засоби комунікацій, засоби інформації - і намагатися залучати до відповідальності тих керівників муніципалітетів і регіонів, якщо вони в цьому замішані. Всі знають, як це відбувається зазвичай : землі дійсно роздають у руки родичів або дружніх структур, а потім вони просто вилазять в різних місцях, але випадків, коли ми когось притягнули за це, наприклад, до кримінальної відповідальності, я щось не пригадаю ", - сказав Медведєв, якого цитує агентство РИА "Новости".
"Потрібно обов'язково цим зайнятися прокуратурі і Слідчому комітету", - зазначив президент.
Просмотров: 330 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]