Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 22:54
Главная » 2011 » Ноябрь » 4 » Менше половини інвесторів Європи готові ризикувати з нерухомістю.
13:37
Менше половини інвесторів Європи готові ризикувати з нерухомістю.
Лише 43% європейських інвесторів говорять про підвищення інтересу до активів у нерухомості з високим рівнем ризику, при цьому в інших регіонах інвестори демонструють готовність вкладати у ризиковані проекти, передає РИА "Новости" з посиланням на дослідження компанії Colliers International.
Як пояснюється в доповіді, в Європі 64% інвесторів, які взяли участь у дослідженні, розглядають можливість збільшення свого портфеля нерухомості. Тим не менш, 49% опитаних вважають основним бар'єром для розвитку обмежену пропозицію на ринку.
"Більше 54% сказали, що вони розглядають об'єкти з числа профільних інвестицій з внутрішньою нормою прибутковості 5-10%. При цьому 57% інвесторів зізналися, що їх готовність до інвестування в більш ризиковані активи не збільшилася в порівнянні з початком цього року", - йдеться у звіті.
У ньому пояснюється, що пов'язано це з тим, що ті підприємці, які збираються розширювати свій бізнес, схильні інвестувати в менш ризиковані активи.
"Близько 71% респондентів заявили, що вони найбільш ймовірно готові до розширення портфеля, міжнародні інвестори, аналогічно європейським, висловили побоювання, що на ринку може бути недостатньо пропозицій" на продаж ", щоб задовольнити їх потреби", - додають експерти.
Крім того, вказують вони, більшість європейських інвесторів (62%) зазначили, що привабливість інвестицій у нерухомість знизилася за останні 10 років. Зміни в структурі ринку офісної нерухомості і розвиток електронної торгівлі негативно впливають на нерухомість невисокої якості на вторинному ринку, яка перестає бути затребуваною.
Просмотров: 408 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]