Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 23:10
Главная » 2011 » Ноябрь » 30 » Мерія Москви заявила про готовність розселити квартал "Камушки" у "Москва-сіті", але все ще не ясно куди і за чий рахунок.
15:00
Мерія Москви заявила про готовність розселити квартал "Камушки" у "Москва-сіті", але все ще не ясно куди і за чий рахунок.
Столичні влада заявила про готовність вирішити проблему самого конфліктного району в центрі Москви. Чиновники пообіцяли розселити майже 3,8 тисячі жителів 24 п'ятиповерхівок кварталу "Камушки". До цих пір не ясно, куди і за чий рахунок переїдуть мимовільні сусіди "Москва-сіті", але місто сподівається знайти інвесторів для проекту, вартість якого може перевищити 600 млн доларів, пише "РБК daily".

У Центральному окрузі Москви опрацьовується питання розселення мешканців кварталу 3757 "Камушки", який межує з будівництвом в районі "Москва-сіті", повідомила напередодні префектура ЦАО. Під знесення підуть 32 будівлі, в тому числі один дитячий сад і 24 житлових будинки. Для розселення 1565 сімей буде потрібно не менше 104 тисячі кв. м житла, вважають в уряді Москви. Ця площа відповідає трьом 22-поверховим будинкам, в кожному з яких не менше п'яти під'їздів-секцій, відзначають експерти.

Про реконструкцію кварталу, що займає 11 га, мова зайшла ще в середині 1990-х років, коли починалося будівництво ММДЦ "Москва-сіті", розташованого на кордоні з "камінчиками". Пролетарські жителі цього кварталу не вписувалися в концепцію московської Уолл-стріт, де повинні жити "білі комірці", зазначає чиновник мерії. На місці старих п'ятиповерхівок кварталу 804 планувалося побудувати 500 тис. кв. м елітної нерухомості. Місто розраховував залучити до цього забудовників "Москва-сіті", але через кризу інвестори не виявили цікавості до пропозиції, відзначає джерело в мерії, і "Камушки" до цих пір не розселені.

Цей проект актуалізував Сергій Собянін, заявив "РБК daily" префект ЦАО Сергій Байдаков. За його словами, на минулому тижні мер дав доручення продовжити роботу з підготовки майданчиків для будівництва стартових будинків.

Зараз Моськомархитектури і префектура ЦАО розглядають ділянки за трьома адресами - Пресненський Вал, вл. 14 (на території заводу "Червона Пресня" планується побудувати 45-55 тис. кв. М житла), вул. Сергія Макєєва, вл. 11 / 9 (47 тис. кв. М), і Шелепіхінская наб., Вл. 2А (22 тис. кв. М). Роботи на першій майданчику почнуться в 2012 році, відселення жителів "Камінчик" має завершитися до 2014 року, обіцяють в префектурі.

Розселення дозволить потім провести реконструкцію вул. Антонова-Овсієнка і побудувати автомобільну естакаду по 1-му Червоногвардійському проїзду. На місці будинків, що зносяться можуть з'явитися розв'язки, які повинні розвантажити "Москва-сіті" та Кутузовський проспект, сподіваються чиновники ЦАО.
Просмотров: 407 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]