Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:49
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Мешканці Борислава дочекалися тепла в будинках.
18:03
Мешканці Борислава дочекалися тепла в будинках.
Мер Борислава підписав розпорядження «Про початок опалювального сезону в житловому фонді» від 16 жовтня. Бориславська центральна лікарня була з теплом у суботу 15 жовтня.
За словами директора «Боріславтеплоенерго» Богдана Дубаса, всі котельні міста - в робочому стані і були готові до запуску. Було проведено профілактику обладнання, система наповнена водою, за електроенергію сплачено. Втім жителі міста на комунальників особливо не сподіваються і в прискореному варіанті виконують утеплення своїх квартир, благо на сьогодні ця послуга вже не варто фантастичних грошей, а цілком співмірна з річними витратами на опалення.

На цей опалювальний сезон теплопостачальне підприємство зобов'язали підписати угоду на поставку газу з НАК «Нафтогаз Україна» і умови договору досить жорсткі. «Розраховуватися з НАК« Нафтогаз »підприємство має до 14 числа кожного місяця, за кожний прострочений день нараховувати пеню, а якщо до кінця місяця борг не буде погашений то накладати ще й штрафні санкції - 7% від суми боргу. Отже, щоб підприємство не загрузло в боргах і не залишилося без газу, жителям необхідно своєчасно розраховуватися за тепло », - говорить директор« Боріславтеплоенерго ».
Як зазначає Богдана Дубас, погашення боргів за газ, які ще залишилися з попередніх сезонів, то з ними проблем бути не повинно. КП «Боріславтеплоенерго» має 1,7 млн. грн. боргу за газ перед колишнім постачальником ДК «Газ Україна». Цей борг планують сплати за рахунок коштів, які надійдуть з державного бюджету для компенсації різниці в тарифах.
Просмотров: 416 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]