Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:19
Главная » 2011 » Ноябрь » 8 » Метро на Троєщину коштуватиме 1,5 мільярда дол.
13:57
Метро на Троєщину коштуватиме 1,5 мільярда дол.
Про це заявив 5 листопада заступник голови Київської міської адміністрації Руслан Крамаренко, пише Хрещатик.
"Загальна вартість проекту - $ 1,5 мільярда. Це під ключ - з вагонами, з депо, зі станціями метрополітену", - повідомив Крамаренко.
За його словами, консультації щодо схеми реалізації проекту будівництва четвертої гілки метрополітену проводить "Сбербанк Росії", який реалізував кілька інвестиційних проектів з будівництва метрополітену і платних доріг в Росії. "Також з" Ощадбанком Росії "ми ведемо зараз проект можливого фінансування за принципом державно-приватного партнерства четвертої гілки метрополітену", - сказав Крамаренко.
Проект передбачає кілька етапів - розробку передпроектної пропозиції та схеми оптимізації транспортного руху в Києві, проведення інвестиційного конкурсу фінансування проектної документації, розробку бізнес-плану, проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до всього проекту.
Просмотров: 423 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]