Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:37
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Москвичі поскаржилися Собяніну на його слова про зниклий будинку у Великому Козіхінском.
17:01
Москвичі поскаржилися Собяніну на його слова про зниклий будинку у Великому Козіхінском.
Мешканці Великого Козіхінского провулка написали лист Собяніну. Про це NEWSru.com повідомили у Громадській коаліції на захист Москви. Городян обурило інтерв'ю мера інтернет-виданню Lenta.ru, в якому він заявив, що в 2011 році не було знесено жодного історичної будівлі, і що будинок 25 у Великому Козіхінском провулку був старим і аварійним.
Ми, жителі Великого Козіхінского провулка заявляємо, що цей будинок ніколи аварійним і старим визнаний не був. Ми також маємо документами прокурорської перевірки, де дослівно говориться, що "у встановленому законом порядку будинок аварійним не визнаний", - йдеться у зверненні.
На думку москвичів, мера навмисно дезінформують чиновники з його оточення. Городяни просять розібратися в ситуації і покарати співробітників, що надають неправдиву інформацію.
До документа додається відповідь прокуратури на депутатський запит, в якому говориться, що будинок не був визнаний старим. Сьогодні лист передано до приймальної мерії Москви.
Нагадаємо, відповідаючи на питання про знесення будинку у Великому Козіхінском провулку, Сергій Собянін зазначив, що "це старий будинок, який не має ніякого відношення до історичних пам'ятників".
"Я згоден з ідеологією, що в центрі треба якнайменше будувати, зносити і так далі. Але є старі будинки, які все одно треба прибирати, якщо вони не являють собою ніякої цінності", - сказав мер. При цьому раніше він визнав, що у разі знесення об'єкта стався конфлікт з "кримінальщиною бійкою, хуліганством".
Незважаючи на заяви влади, активісти коаліції "На захист Москви" стверджують, що цей будинок будівлі XIX століття представляв історичну цінність. Місцеві жителі намагалися завадити роботі будівельників. Найскандальніше зіткнення між захисниками підготовленого до зносу будинку і охоронцями будівництва відбулося вранці 8 серпня. Охоронці та невідомі "будівельники" в масках ізбілі20 чергували біля будинку захисників і журналістів, які спостерігали за подіями. Пізніше будинок все одно знесли. За фактом побиття людей було заведено три кримінальні справи.
У серпні Собянін заявляв, що влада планує провести переговори з інвестором з приводу ситуації у Великому Козіхінском провулку, зокрема виробити спільні рішення в рамках існуючих параметрів будівлі, можливо, з невеликим збільшенням, а також провести повторні громадські слухання.
Просмотров: 371 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]