Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:15
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » На півдні Москви зносять чотири самовільно зведених будівлі.
12:36
На півдні Москви зносять чотири самовільно зведених будівлі.
Влада почала знесення чотирьох самовільно зведених будівель загальною площею 1,772 тисячі квадратних метрів на півдні Москви, повідомляється в прес-релізі Комітету державного будівельного нагляду Москви (Мосгосстройнадзор).
У матеріалах пояснюється, що будівлі розташовані за адресою - 2-й Павелецького проїзд, будинок 10, будови 1, 2, 3, 7 в Даниловському районі Москви.
"Забудовник ТОВ" Аварійно-ремонтне управління "Даниловское" в 2001-2005 роках здійснив будівництво одного офісного та трьох виробничо-технічних будівель без дозволу на будівництво ", - вказується в повідомленні.
Рішення про знесення будівель було прийнято в червні 2009 року на засіданні Міської комісії з припинення самовільного будівництва, а в 2010 році Арбітражний суд Москви визнав факт самовільного зведення будівель і задовольнив клопотання про їх знесення, наголошується в прес-релізі.
Просмотров: 423 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]