Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:19
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » На території Великої Москви планується побудувати п'ять нових ліній метро.
12:31
На території Великої Москви планується побудувати п'ять нових ліній метро.
Проектувальники столичного метрополітену оприлюднили нову схему розвитку підземки до 2020 року. У планах значаться п'ять нових ліній на приєднуються в Москві територіях.

Як відзначає "Комерсант", про конкретні плани будівництва московської підземки до 2020 року напередодні розповів головний архітектор державного проектно-вишукувального інституту по будівництву метрополітену і транспортних споруд "Метрогіпротранс" Микола Шумаков. Він вперше заявив про плани протягнути підземку на нові території міста (з 2012 року до Москви приєднають 160 000 га земель на південному заході - прим.ред.). Були позначені п'ять перспективних напрямків, за якими можуть бути прокладені лінії.

- Москву і Підмосков'ї з'єднають експресним лініями метро


Одна така гілка піде від Тропарево через Румянцево повз Саларьево і Хованського кладовища. Інша лінія - від Ясенів уздовж чинної сірої гілки підземки на південний захід області вздовж Калуського шосе. Ще одна гілка - з Південного Бутово в обхід Щербинки на південь вздовж Варшавського шосе. За словами Шумакова, рішення про цих лініях було прийнято буквально напередодні.

Крім того, за інформацією видання, планується протягнути підземку і до столичних аеропортів Внуково і Домодєдово. Одна з перспективних ліній підземки може стати продовженням спроектованої Солнцевський і піти від Новопеределкіно у Внуково. За словами Миколи Шумакова, які наводить газета, до аеропорту, швидше за все, пустять легке метро. Аналогічна лінія може бути прокладена від "Червоногвардійської" до Домодєдово. Проводити нові лінії в Шереметьєво не планується.

Наймасштабнішою будівництвом повинна стати прокладка третій пересадочного контуру, який з'єднає лінії метро на відстані однієї-трьох станцій від Кільцевої гілки, і великого кільця (з'єднає між собою такі станції, як "Каховська" і "Кунцевська"). Газета зазначає, що такі плани раніше не оприлюднювалися. За словами Шумакова, ці два проекти вирішено об'єднати в один, побудувавши, таким чином, одне кільце, витягнуте на південь міста. "Нове кільце з'єднає Савеловський вокзал," Бауманскую "," Авіамоторна "," Друкарі "," Каширська "," Проспект Вернадського "," Раменкі "," Парк Перемоги "," Москва-Сіті ", Мневники і Петровський парк.

Всього до 2020 року має з'явитися понад 90 км нових ліній і 46 нових станцій. Прокладання 1 км метро з урахуванням будівництва станцій в "Метрогіпротранс" оцінили в 100 млн євро. При цьому на обробку станцій витрачається лише 1,5-2% від цієї суми. Видання нагадує, що в Москві прийнята програма розвитку транспорту до 2016 року, яка передбачає виділення 465 млрд рублів на будівництво 85,6 км нових ліній метро.
Просмотров: 474 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]