Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 20:27
Главная » 2011 » Ноябрь » 4 » Небезпечні для життя відходи з Києва відвезуть до Чехії.
13:08
Небезпечні для життя відходи з Києва відвезуть до Чехії.
Весь проект з вивезення обійдеться в 15 млн. грн.
До кінця року з Києва вивезуть відходи берилію з підприємства «Захід», яке знаходиться на вул. Вернадського, 38. Планується, що їх відправлять до Чехії. Кияни не раз били на сполох, боялися витоку берилію (пари якого сильно вражають легені та інші внутрішні органи).
«Вивезення відходів з заводу ми плануємо завершити до кінця грудня. Всі технологічні моменти практично завершені, необхідні процедури провели, є фінансування, - розповідає голова КМДА Олександр Попов. - Треба якомога швидше очистити Київ від потенційно небезпечних відходів і забезпечити хорошу екологічну ситуацію ». Очищення від берилію підприємства завершена. «Всі відходи зібрані в 111 металевих контейнерах і заварені, залишилося занурити їх за допомогою крана в спецмашини - це допоможуть робити наші фахівці - і відвезти», - сказав начальник главку НС у Києві Віталій Пшеничний.
Весь проект з вивезення відходів обійдеться бюджету в 15 млн грн. До кінця року обіцяли повністю очистити ще один небезпечний об'єкт - завод «Радикал» на вул. Червоноткацькій біля метро «Чернігівська», де територія одного з цехів забруднена ртуттю.
Джерело
Просмотров: 481 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]