Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:37
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » "Норнікелю" довелося поступитися місцем московським чиновникам в "Садиба-Центрі".
17:45
"Норнікелю" довелося поступитися місцем московським чиновникам в "Садиба-Центрі".
Московське представництво "Норнікеля" до кінця року має знайти для себе новий офіс, а в орендований металургами комплекс "Садиба-Центр" у Вознесенському провулку переїдуть чиновники уряду Москви, повідомляє "РБК daily".
Звернутися до ріелторів компанії Володимира Потаніна і Олега Дерипаски довелося після новин з уряду Москви, якому належить 99,99% ВАТ "Садиба-Центр". Ця компанія поінформувала своїх орендарів про те, що з 2012 року договори оренди офісів у Вознесенському провулку продовжуватися не будуть, стверджують джерела "РБК daily". Мерія розмістить в "Садибі" органи виконавчої влади Москви.
Таким чином, територія, обмежена Тверський вулицею, Вознесенським і Брюсовим провулками, стане центром міської влади. Безпосереднім сусідом "Садиба-Центру" є губернаторський особняк, де розташовується мер Москви та його апарат.
До кризи Юрій Лужков планував розмістити органи виконавчої та законодавчої влади столиці в "Москва-сіті". Для чиновників і депутатів планувалося побудувати хмарочос загальною площею 806,4 тисячі кв. м з гаражем-стоянкою на 3,3 тисячі машиномісць, причому половину цього комплексу міг отримати інвестор, який погодився побудувати весь об'єкт. Проте охочих реалізувати цю затію не знайшлося. Сьогодні місто виставив на торги будмайданчик за 7079000000 рублів.
Ідея посадити частина московських відомств в "Садиба-Центр" народилася в кінці минулого року. З тих пір офіси у Вознесенському провулку в оренду не пропонувалися, відзначають експерти компанії CBRE.
Взимку столичне уряд хотів ліквідувати ВАТ "Садиба-Центр", створене владою в 1992 році для будівництва офісного комплексу, а його будинок передати у власність міста, який розмістив би в Вознесенському провулку свої структури, розповіло джерело в мерії. Департамент майна міста Москви забрав у "Садиба-Центру" в якості дивідендів 3 млрд рублів, які компанія зібрала для будівництва другої черги ділового комплексу на сусідній ділянці.
Тепер місто має намір зберегти компанію, а її будівля, очищене від орендарів, здати держорганам, які будуть платити власнику мінімальну орендну плату, яка покриває витрати на утримання, відзначає джерело "РБК daily" в уряді Москви.
Просмотров: 440 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]