Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:47
Главная » 2011 » Декабрь » 1 » Париж сполохали "планами" висадити на Ейфелевій вежі 378 тонн рослин.
16:28
Париж сполохали "планами" висадити на Ейфелевій вежі 378 тонн рослин.
Мерія Парижа і компанія-оператор Ейфелевої вежі SETE спростували інформацію газети Figaro, згідно з якою влада розглядає проект по розміщенню 600 000 рослин на фасаді конструкції, передає РИА "Новости" з посиланням на агентство AFP.
У середу газета Le Figaro повідомила, що компанія Ginger за підтримки будівельної групи Vinci підготувала проект створення в Ейфелевої вежі на чотири роки в гігантський сад, що передбачає розміщення на ній 378 тонн рослин. За даними газети, озеленення вежі обійдеться в 72 мільйони євро і може початися вже в червні 2012 року.
Фінансування, за задумом авторів проекту, візьмуть на себе великі підприємства, що котируються на французькій біржі, які хочуть "взяти участь у створенні образу сталого розвитку".
SETE у відповідь розповсюдило заяву, в якій стверджується, що інформація газети не відповідає дійсності: компанія "не готує жоден проект подібного роду" і "ні в якій формі не бере участі в цьому проекті"
"Група Ginger не представляла свій проект мерії Парижа і SETE, якої місто доручив управління цим пам'ятником", - зазначає, у свою чергу, адміністрація столиці.
При цьому глава SETE Жан-Бернар Брос в інтерв'ю AFP заявив, що "ознайомився з цим проектом, як і з безліччю інших, що пропонуються кожен день".
Просмотров: 466 | Добавил: администратор | Теги: Париж сполохали планами висадити на | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]