Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:19
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » PARK AVENUE - учасник виставки «Нерухомість - 2011»!
18:08
PARK AVENUE - учасник виставки «Нерухомість - 2011»!
20-22 жовтня 2011 року в Києві пройшла виставка-форум «Нерухомість - 2011», учасником якої стала компанія Seven Hills. Одним з головних об'єктів, представлених на виставці, став багатофункціональний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою - PARK AVENUE.

Захід, що проходив у виставковому комплексі на Лівому березі, зібрало учасників з 12 країн світу, серед яких були присутні ключові гравці ринку, а також потенційні клієнти компаній-девелоперів. Представлений у виставковому залі стенд житлового комплексу PARK AVENUE викликав великий інтерес відвідувачів: за 3 дні виставки про переваги квартир у комплексі дізналося близько 1000 чоловік. «Ми раді запросити всіх відвідувачів, зацікавлених у якісному столичному житло в наш комплекс, - каже Любов Казарянц, маркетинг-директор Seven Hills. - Наприкінці року ми підготували для наших клієнтів спеціальні пропозиції, завдяки яким кияни та гості міста зможуть придбати краще житло в столиці ".
Докладніше дізнатися про апартаментах в житловому комплексі PARK AVENUE можна на сайті www.sevenhills.com.ua.
Просмотров: 446 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]