Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 20:27
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » Під Радою літали гарбуза, а одного з офіцерів побили до лікарні.
16:01
Під Радою літали гарбуза, а одного з офіцерів побили до лікарні.
Януковичу ж покричали про революцію і передали гнівного листа.
Люди протестували сьогодні і під Радою, і під Кабміном, і під Адміністрацією президента. Вони вимагали відставки парламенту. Активісти тримали прапори КУПР, організації «Вперед», Ради підприємців Україна і госфлагі. Крім того, учасники акцій принесли плакати «Верховну Раду - геть», і «Регіонали, вистачить знущатися над народом». Багатостраждальний паркан навколо парламенту знову був повалений - активісти зламали цілу секцію з боку оглядового майданчика.
Під вікнами РАДИ ЛІТА ГАРБУЗА, А ЯНУКОВИЧУ кричати про РЕВОЛЮЦІЇ. Вранці під парламентом зібралися близько 2 тисяч чоловік - там були і підприємці, і афганці, і чорнобильці. Вони під пісні наших сучасних виконавців кричали «Банду - геть» і розхитували паркан. Зламавши його, вони почали впадати в Раду гарбузами і бити міліцію флагштоками. У бійці постраждав боєць з підрозділу «Барс» - його забрала швидка. До речі, барсовцев і беркутівців під Радою було чи не більше, ніж протестуючих - біля парламенту і на Банковій журналісти бачили більше 40 автобусів з правоохоронцями.
На барикадах помітили колишнього мера Фастова Володимира Трофимова. На питання, що він тут робить, політик повідомив, що, по-перше, він є депутатом фастівського міськради, а, по-друге, він курирує чорнобильців і афганців, які прийшли на мітинг. З'ясувалося також, що деякі з тих, що стояли під Радою - частина студентів і пенсіонери - прийшли постояти за гроші. Так, один з літніх активістів зізнався "Сегодня", що йому обіцяли платити ... 15 гривень за годину.
Після того, як мітингувальників відтіснили з площі парламенту, вони розділилися - частина вирушила до Адміністрації президента, а частина, за даними ЗМІ, і під Кабмін.
Під Кабміном протестуючі за допомогою гучномовців вимагали поліпшення умов ведення малого та середнього бізнесу, а також дружно скандували «Уряд у відставку!». Під Адміністрацією президента зібралося близько тисячі чоловік. Вони кричали «Революція! Революція! ». Мітингувальники також передали письмове звернення президенту Віктору Януковичу, в якому висловили своє невдоволення законом про податки.
Протести вже стихають, багато людей пішли, повідомляє кореспондент «Сьогодні».
ОФІЦЕРА ударів кастетом в щелепу. Офіцер полку Внутрішніх військ МВС України, який постраждав під час сутички біля Верховної Ради, був госпіталізований. Як повідомили «Сегодня» в міліції, під час прориву через металевий паркан хтось з учасників акції протесту вдарив співробітника міліції кастетом в щелепу, в результаті чого той втратив свідомість.
За інформацією міліції, медики «швидкої допомоги» надали потерпілому першу медичну допомогу, у тому числі із застосуванням крапельниць, а потім відвезли в одну з лікарень. Також, за даними «Сегодня», офіцер отримав травму ноги.
ЗАБІР ЗАКЛИКАЮ Ламати ПРЕДСТАВНИК ЛЯШКО. Працівники міліції встановили особу того, хто сьогодні під час акції протесту біля Верховної Ради закликав учасників акції ламати металевий паркан. Зараз його допитують - активіст назвався представником депутата Олега Ляшко.
Джерело
Просмотров: 454 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]