Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:38
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Потужний землетрус: епіцентр знаходиться в Туреччині, але трясе навіть Єреван.
18:33
Потужний землетрус: епіцентр знаходиться в Туреччині, але трясе навіть Єреван.
На південному сході Туреччини, в провінції Ван, стався землетрус магнітудою 6,6.

Підземний поштовх був зафіксований сейсмологами Бофорского університету в 13:40 за місцевим часом (10:40 за Гринвічем) на глибині 5 кілометрів, повідомляє Бі-бі-сі.

За попередніми даними, в результаті землетрусу в провінції Ван зруйновано декілька будівель, а також зафіксовані перебої в електропостачанні і телефонного зв'язку.

Сильні підземні поштовхи відчувалися і в північній частині Єревана. За різними оцінками, їх магнітуда близько 5-6 балів. Офіційні структури поки не коментують ситуацію. Там заявили, що в даний час служби сейсмічного захисту та МНС вивчають, де може бути епіцентр. Незабаром вони приведуть більш конкретні дані. Жителі цього району покинули свої будинки і в даний час знаходяться на вулиці.

Інформації про жертви немає.

КУак раніше писав Главред, 22 жовтня землетрус магнітудою 6,0, стався в Амурській області. Епіцентр підземного удару, зареєстрованого о 17:10 за місцевим часом (11:10 за Києвом), розташовувався в 24 км від Сковородіно з населенням 9,5 тис чоловік, осередок землетрусу залягав на глибині 15 км.
Просмотров: 482 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]