Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 20:24
Главная » 2011 » Ноябрь » 21 » Пристави виселили з квартири жителя Новосибірська, розплодилися тарганів та мишей.
22:55
Пристави виселили з квартири жителя Новосибірська, розплодилися тарганів та мишей.
Судові пристави виселили з квартири в Новосибірську мешканця, який не платив за комунальні послуги, але розплодив тарганів і мишей, повідомляє в понеділок обласне управління федеральної служби судових приставів.
За даними відомства, до суду про виселення громадянина з квартири будинку по вулиці Невельського звернулася адміністрація Ленінського району.
"Громадянин проживав за даною адресою за договором соціального найму, але ні за квартиру, ні за комунальні платежі грошові кошти не оплачувалися. Загальна сума заборгованості склала понад 100 тисяч рублів", - йдеться в повідомленні.
У ньому наголошується, що в квартирі протягом трьох років зупинялися на нічліг особи без певного місця проживання, які влаштовували дебош, розпивали алкоголь.
"Стан квартири перетворилося на мало придатне для проживання. Повна антисанітарія. Крім того, в одній з кімнат квартири ними був влаштований пожежа. Таргани, миші стали постійними" гостями "недбайливих мешканців", - повідомляє управління.
Двічі пристави вручали чоловікові рішення суду про виселення, після чого 18 листопада "відбулося примусове виселення боржника" за участю понятих і представника адміністрації.
"Житлове приміщення, вказане у виконавчому документі, було звільнено від виселяється, його співмешканців і їх майна", - говориться в повідомленні.
Де тепер житиме виселений чоловік, відомство не уточнює.
Просмотров: 436 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]