Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:37
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Путін на зустрічі з селянами запропонував передати регіонам кадастровий облік земель.
17:40
Путін на зустрічі з селянами запропонував передати регіонам кадастровий облік земель.
Повноваження по кадастровому обліку земель в регіонах можуть бути передані суб'єктам федерації в рамках децентралізації влади, повідомив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.

"Ми якраз обговорювали з Дмитром Анатолійовичем які додаткові функції готові передати регіонам. Подумаємо над цим", - сказав Путін, який разом з главою держави Дмитром Медведєвим зустрічається з селянами та активом "єдиної Росії" в Ставропіллі.

Як передає РІА "Новости", один з учасників зустрічі сказав, що питання кадастрового обліку та передачі земель у власність дуже бюрократизовані і знаходяться в різних відомствах.

У свою чергу Медведєв зазначив, що облік земель на Русі і в царські часи здійснювався в провінціях.

Глава держави сказав, що землеустроительное господарство в Росії дуже запущено, бо в радянські часи цим питанням практично не займалися.

"Все навколо колгоспне - все навколо моє (було раніше). Зараз величезні території, які ще досі не откадастріровани як слід. На це потрібні великі гроші. Але в рамках програми розвитку сільського господарства передбачені гроші і навіть на послуги з оформлення земель. По-моєму, 1 мільярд 150 мільйонів. Я сподіваюся, що вони будуть витрачені з розумом ", - додав президент, нагадавши, що в Росії знаходиться 10% від всього світового запасу ріллі.
Просмотров: 419 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]