Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:19
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Росіяни стали найактивнішими покупцями житла в Іспанії.
12:39
Росіяни стали найактивнішими покупцями житла в Іспанії.
У серпні 2011 року росіяни стали найактивнішими покупцями житла в іспанській провінції Аліканте. Лідирували раніше за кількістю придбаних будинків англійці, безнадійно відстали, передає Prian.ru.

Глава регіонального відділу продажів агентства нерухомості в Іспанії Хесуальдо Рос додає, що колись активні британці відстали не тільки від росіян, але також від скандинавських, данських і бельгійських покупців, пише Spanish Property Insight.

Як вважають фахівці, відносно низькі ціни на нерухомість в Аліканте є однією з головних причин зростаючого попиту з боку росіян. Приміром, іспанський банк Banesto недавно виставив на продаж квартири, розташовані на середземноморському узбережжі цієї провінції, середня вартість квадратного метра в яких становить 689 євро, повідомляє портал Varianti.lv.

За словами глави агентства нерухомості Costa Investment Василя Балтрушевіча, особливим попитом серед наших співвітчизників користуються недорогі об'єкти нерухомістю вартістю до 50 тисяч євро. Експерт вважає, що сьогодні покупці розглядають ринок нерухомості Аліканте як альтернативу Болгарії. "Ті, хто може дозволити собі купити житло вартістю 250 тисяч євро, як правило, вибирають не Аліканте. За ці гроші можна придбати гарний будинок, наприклад, в Деніі, іншому місті провінції", - каже Василь Балтрушевіч.
Просмотров: 384 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]