Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:57
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Рубльовку перетворять на "міське село".
12:57
Рубльовку перетворять на "міське село".
Компанія "ВТБ Нерухомість" остаточно визначилася з проектом забудови на Рубльовці землі, що дісталася ВТБ за 2,3 млрд доларів боргу Об'єднаної промислової корпорації (ОПК) Сергія Пугачова. Підконтрольний банку девелопер має намір звести на 1082 га близько 1,5 млн кв. м житла і комерційної нерухомості.

Як пише "РБК daily", на колишніх землях ОПК банк планує реалізувати дев'ять девелоперських проектів, які передбачають будівництво 1,5 млн кв. м нерухомості, розповів в четвер старший віце-президент банку ВТБ і гендиректор "ВТБ Нерухомості" Павло Косів. 60% забудови доведеться на житло економ-, бізнес-і преміум-класу, а 40% утворює комерційна і соціальна інфраструктура. Житлова частина буде представлена ​​малоповерховими будинками і таунхаусами не вище чотирьох поверхів. За словами Косова, ідеологія проекту передбачає створення "міський села", яка "дає можливість жити цілий рік за містом, маючи доступ до всіх об'єктів міської інфраструктури".

Термін реалізації проекту розрахований на 15 років. Необхідний розмір інвестицій девелопер не розкриває. За словами Павла Косова, ВТБ готовий надати для заявленого будівництва кредити в розмірі не більше ніж 446 млн доларів. Зведення 1,5 млн кв. м нерухомості зажадає близько 1,8 млрд доларів з розрахунку 1,2 тисячі доларів за 1 кв. м, вважає гендиректор Geo Development Максим Лещев. Таким чином, сукупні витрати ВТБ за проектом можуть скласти з урахуванням боргу ОПК, який трансформувався в балансову вартість освоюваної землі, 4,1 млрд доларів.

До кінця року девелопер має намір запустити перший з дев'яти проектів, який отримав назву "Миколо-Успенське". Він передбачає будівництво на 30 га поблизу села Маслово 90 домоволодінь бізнес-класу з торгово-розважальним центром і спортивним клубом. Реалізувати цей проект ВТБ розраховує протягом чотирьох років. Найближчим часом девелопер має намір зайнятися підготовчими роботами на будмайданчику, а приступити безпосередньо до будівництва в 2012 році.
Просмотров: 506 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]