Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 18:57
Главная » 2011 » Ноябрь » 26 » Ще одна дочка власника "Формули-1" вирішила здивувати світ фантастичними витратами на житло.
22:01
Ще одна дочка власника "Формули-1" вирішила здивувати світ фантастичними витратами на житло.
Старша дочка власника "Формули-1" Берні Екклстоуна Тамара вирішила перебудувати свій лондонський особняк вартістю 72 млн доларів. Модель і світська левиця має намір витратити 28300000 доларів на те, щоб перетворити цей будинок на справжній будинок своєї мрії.
Як повідомляє "РБК", будівельні роботи з реконструкції будівлі вже почалися, їх передбачається завершити до осені 2012 року. По завершенні ремонту Тамара стане власницею розкішного 6-поверхового особняка в Кенсінгтоні з 55 кімнатами.
- Для порівняння: скромний лондонський ремонт дочки Абрамовича
Немає якоїсь фіксованої суми, яка буде витрачена на ремонт лондонського особняка зірки. Менеджер цього проекту Гейвін Бродин отримав карт-бланш на будь-які витрати, щоб досягти головної мети - перетворити будівлю на справжній будинок мрії Тамари Екклстоун.
Нагадаємо, що молодша дочка господаря "Формули-1", Петра Екклстоун також цього року здивувала усіх своїми операціями з дорогущей нерухомістю - причому двічі. Спочатку стало відомо, що 22-річна британка купила найдорожчий маєток США, що знаходиться в Лос-Анджелесі і побудований знаменитим продюсером Аарон Спеллінг, за рекордні 150 млн доларів. А пізніше з'ясувалося, що вона змогла виторгувати в ході цієї операції рекордну знижку в 65 млн доларів.
Тамара і Петра разом володіють продюсерської телекомпанією.










Просмотров: 442 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]