Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 21:41
Главная » 2011 » Октябрь » 27 » Собянін "змінив" парк "Москворецкая" на 0,67 га заради "народного гаража".
14:03
Собянін "змінив" парк "Москворецкая" на 0,67 га заради "народного гаража".
Мер Москви Сергій Собянін підписав постанову про зміну меж особливо охоронюваної природної території на заході столиці - парку "Москворецкая" у зв'язку з будівництвом "народного гаража", повідомило в четвер РИА "Новости" з посиланням на джерело в міській адміністрації.
Програма "Народний гараж" стартувала в Москві в 2009 році, а продаж місць у паркінгах почалася 15 лютого 2010 року. Народний гараж - це багатоярусний капітальний об'єкт, вартість машиномісця становить 350 тисяч рублів. На сьогоднішній день понад 22 тисячі осіб зважилися на придбання економічних машиномісць.
-Охоронювані природні території хочуть забудувати пивними кіосками
"Для розміщення багатоповерхового паркінгу по програмі" Народний гараж "на вулиці Крилатськая, володіння 19-21 затверджені змінені кордони особливо охороняється природного території пріпродно-історичного парку" Москворецкая "Західного адміністративного округу без зменшення її загальної площі, виключивши з її складу земельну ділянку площею 0 , 67 гектара за вищевказаною адресою ", - заявив співрозмовник агентства.
За його словами, для компенсації території доручено включити до складу особливо охороняється природного території парку земельну ділянку площею 0,67 гектара, розташований на захід від проектованої території між поліклінікою номер 5 і ділянкою ГСК "Трек-4".
Представник мерії зазначив, що Собянін також затвердила межі природного комплексу "Долина річки Городні між Чертанівський та Кіровоградської вулицями" на півдні столиці, виключивши з його складу ділянку території між Кіровоградським проїздом та Кіровоградської вулицею площею 0,6 гектара.



Просмотров: 506 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]