Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 16:11
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Співробітники "Москва-сіті" попросили зробити в ММДЦ дитячий сад.
12:53
Співробітники "Москва-сіті" попросили зробити в ММДЦ дитячий сад.
Асоціація менеджерів Росії (АМР) звернулася до влади Москви з проханням організувати дитячий сад на території Московського міжнародного ділового центру (ММДЦ) "Москва-сіті", повідомляє газета "Известия" в п'ятницю.
Як повідомило газеті джерело в мерії, уряд у курсі ініціативи менеджерів, однак рішення буде прийматися після того, як звернення АМР офіційно потрапить до чиновників.
"Втім, асоціація швидше за все може розраховувати на підтримку уряду, тим більше що заступник мера (за освітою та охорони здоров'я) Ольга Голодец входить в одну з комісій при АМР", - підкреслюється в повідомленні.
Видання додає, що компанії, чиї офіси знаходяться на території "Москва-сіті", з натхненням сприйняли проект, проте вони не планують самостійно інвестувати в будівництво - вони готові підтримати сімейних співробітників матеріально лише в тому випадку, якщо дитячий сад буде не муніципальним, а платним.
"Сьогодні в" Москва-сіті "працює близько 10 тисяч співробітників. Коли центр буде запущений в повному обсязі, їх число збільшиться до півмільйона, тому одного дитячого саду буде явно недостатньо, а забезпечити місцями всіх малюків навряд чи можливо", - заявила директор управління адміністративних питань Nazvanie.net (забудовник вежі "Федерація") Світлана Шевцова. Бар'єром, який, можливо, не зможе подолати проект, зручний для працюючих батьків, може стати санітарний контроль. "Екологічна ситуація в районі бізнес-центру, з урахуванням близькості Третього транспортного кільця, залишає бажати кращого", - зазначив віце-президент Гільдії ріелторів Росії Костянтин квітні. Передбачається, що весь комплекс "Москва-сіті" буде зданий в експлуатацію в 2015 році, відкриття більшої частини об'єктів Сіті доведеться на 2012-2013 роки.
Просмотров: 436 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]