Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:00
Главная » 2011 » Октябрь » 26 » Старший брат Мадонни рік живе під мостом бомжем.
17:30
Старший брат Мадонни рік живе під мостом бомжем.
55-річний рідний брат співачки Ентоні Чікконе, живе під мостом в спальному мішку з тих пір, як він втратив роботу на сімейному підприємстві і залишився без засобів до існування. Родич поп-зірки виявився у вкрай тяжкому становищі після того, як виноградник, що належить батькові сімейства Тоні Чікконе, був розорений.

- Вигорілі руїни будинку дитинства Мадонни можна купити за 50 тисяч доларів


Вже рік Ентоні перебивається випадковими заробітками і навіть збирає пляшки на вулиці, щоб виручити зайвий долар. В інтерв'ю американській пресі він повідав про те, що сім'я відвернулася від нього, залишивши голодувати на вулиці, передає Life News.

При цьому в інтерв'ю виданню The Daily Mail він заявив, що незважаючи на всі труднощі в грошової допомоги сестри-мільйонерки не потребує, навіть якщо вона її запропонує.

Зазначимо, що виноградник, розташований в місті Траверс-Сіті в штаті Мічиган, зазнав фінансовий крах ще в 2004 році. За деякими даними, Мадонні довелося викупити борги батька, вклавши в підприємство 900 000 доларів. Сам глава клану заперечує цю інформацію.

Це вже не перший випадок, коли численні родичі співачки намагаються заробити гроші на її імені. Ще один брат зірки, Крістофер Чікконе, випустив біографію "Життя з моєю сестрою Мадонною" в 2008 році, яка не отримала схвалення від самої виконавиці.

Крім них, у Мадонни є ще рідні сестри Пола і Мелані, і брат Мартін.
Просмотров: 497 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]