Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 23:51
Главная » 2011 » Ноябрь » 4 » У центрі Ізраїлю побудують нове місто. "Токсичний", попереджають екологи.
13:34
У центрі Ізраїлю побудують нове місто. "Токсичний", попереджають екологи.
Влада Ізраїлю схвалили план споруди 23 тисяч житлових об'єктів в центрі країни. Нове місто розкинеться на північ від Тель-Авіва, в районі Рамат-Ха-Шарон, на землях, що колись належали державному концерну "Оборонна промисловість".
Як повідомляє Prian.ru з посиланням на портал Haaretz.com, проект під назвою Kidmat Sharon буде дуже масштабним. На території площею 5000 дунамів (5 млн кв. М) будуть побудовані не тільки об'єкти житлової нерухомості, але також бізнес-центри, об'єкти громадського призначення та парки.
Реалізація цього проекту, за словами експертів, дозволить вирішити проблему браку житла, яка зумовила накручування цін на нерухомість в Ізраїлі. Протягом кількох літніх місяців по країні прокотилася хвиля "наметових пікетів" проти завищених цін на житло.
Зазначимо, що проти будівництва нового міста виступила організація із захисту навколишнього середовища. Екологи стверджують, що концерн "Оборонна промисловість" протягом багатьох років не вивозив відходи. В результаті величезна кількість ракетного палива, вибухових і токсичних речовин проникли в землю і забруднили грунтові води.
Просмотров: 452 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]