Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 17:00
Главная » 2011 » Октябрь » 28 » У Керчі будівлі дитячих садків підігнали міліції.
13:11
У Керчі будівлі дитячих садків підігнали міліції.
Доля більшості занедбаних дитячих садків Керчі управлінню освіти міста зараз невідома. Про це йдеться в офіційній відповіді управління освіти, який є в розпорядженні сайту Kerch.fm, передає сайт «Крим.Комментаріі».

В управлінні освіти повідомили, що приміщення семи дитячих садків Керчі виключили із статистичного обліку як нежитлові приміщення, що не відповідають санітарним вимогам. Управління комунальної власності виконкому Керченської міськради передало ці приміщення комунальним підприємствам міста та приватним особам: управління Пенсійного фонду України, комунальному підприємству «Автокоммунсервіс», комунальному підприємству по ремонту та експлуатації житлового фонду, комунальному підприємству «Жілавтосервіс - Керч» і приватним особам Кушнаренко Я.А .; Круглову А.В.

«Інформація про використання та подальшому призначення вищевказаних ДНЗ не є власністю управління освіти», - йдеться у відповіді.

Два дитячих садка, повідомили в управлінні освіти, за рішенням міськради віддали міському управлінню МВС України в Криму на умовах безоплатного найму. Зараз у колишньому дитячому садку «Берізка» по вул. Комарова, 7 розташований паспортний стіл. А в колишньому дитячому садку «Казка», на Вокзальній шосе, 42, розташований перший міськвідділ міліції.










Просмотров: 427 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]