Меню сайта


+ Добавить объявление VIP-обслуживание Эксклюзив- это выгодно! агентство недвижимости в Киеве Леонов и ко, недвижимость в Киеве, продажа квартир в Киеве доска объявлений Киев кредит в Киеве Подать бесплатно объявление в Авизо
Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 19:59
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » У Києві будують найвищий будинок в країні: трикутні будинки-близнюки та вертолітні майданчики.
16:12
У Києві будують найвищий будинок в країні: трикутні будинки-близнюки та вертолітні майданчики.
У Києві будують найвищий будинок в країні: трикутні будинки-близнюки та вертолітні майданчики.
54-поверховий хмарочос з'явиться на перетині Борщагівської і Повітрофлотського.
Найвищий будинок в Україні будується в Києві. Найвищим об'єктом, погодженим як експериментальне будівництво, є 54-поверховий громадський, торгово-офісний, готельний комплекс з апартаментами підвищеної комфортності, підземним та надземним паркінгами на перетині вул. Борщагівській та просп. Повітрофлотського у Шевченківському районі Києва. Його висота складе 232,8 м.
Усього в Україну за програмою експериментального будівництва будинків підвищеної поверховості проектується і зводиться 25 об'єктів. Як зазначається, з них 6 побудовано, 8 об'єктів будується, на 11 об'єктах будівництво призупинено.
Найбільша кількість будинків з умовною висотою понад 100 м зосереджено в столиці.
НАЙВИЩИЙ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК. Зараз завершуються оздоблювальні роботи у найвищому житловому будинку країні, який раположен на Кловському узвозі. Там 50 поверхів і більше 160 м у висоту.
Джерело










Просмотров: 743 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]